Κλάδης Ενεργειακή

Πρέπει να πληκτρολογήσετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες.

Τρόποι Αποστολής


Τρόπος αποστολής

Η Κλάδης Ενεργειακή διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει τον τρόπο αποστολής των προϊόντων ανάλογα με την εκάστοτε παραγγελία. Λόγο της ιδιαίτερης φύσης κάποιων προϊόντων η εταιρεία δύναται να επιλέξει μεταξύ μεταφορικής ή εταιρείας ταχυμεταφορών για την βέλτιστη δυνατή διεκπεραίωση της παραγγελίας. Χρόνοι Παράδοσης: Οι εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης των παραγγελιών είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες (για παραγγελίες που καταχωρήθηκαν έως τις 13.00) και για τα προϊόντα που φέρουν την ένδειξη «Άμεσα διαθέσιμο». Για τα προϊόντα που φέρουν την ένδειξη «Κατόπιν παραγγελίας» ο χρόνος παράδοσης ορίζεται μετά από επικοινωνία του πελάτη με την εταιρεία. Από τα παραπάνω εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και περιπτώσεις ανωτέρας βίας όπως καιρικά φαινόμενα κ.τ.λ. Οι χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί και η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις των παραδόσεων που οφείλονται σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας.


Μεταφορικά Έξοδα:

Εάν η αξία της παραγγελίας σας είναι μεγαλύτερη των 150 ευρώ, τότε η μεταφορά είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

Η δωρεάν μεταφορά καλύπτει την αποστολή της παραγγελίας σας μέχρι τη διεύθυνση αποστολής που δηλώνετε κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, εκτός εάν η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη με βάση τον κατάλογο της συνεργαζόμενης κατά περίπτωση μεταφορικής ή εταιρείας ταχυμεταφορών (Γενική Ταχυδρομική, Speedex).

Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κοντινότερο κατάστημα της ή να επιβαρυνθείτε τα έξοδα που ενδέχεται να υπάρχουν για την μεταφορά στο χώρο σας.

Στην περίπτωση που η παραγγελία σας είναι αξίας έως και 150 ευρώ τότε:
• Εάν επιλέξετε αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφορών ή μεταφορική θα επιβαρυνθείτε με έξοδα μεταφοράς ποσού 3 ευρώ
• Εάν επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημα δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση.

* Εάν η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη με βάση τον κατάλογο της συνεργαζόμενης κατά περίπτωση μεταφορικής ή εταιρείας ταχυμεταφορών (Γενική Ταχυδρομική, Speedex) θα πρέπει να παραλάβετε από το κοντινότερο κατάστημα της ή να επιβαρυνθείτε τα έξοδα που ενδέχεται να υπάρχουν για να μεταφέρει την παραγγελία σας στο χώρο σας.