Κλάδης Ενεργειακή

Πρέπει να πληκτρολογήσετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες.

Τρόποι Πληρωμής


Για τη μεγαλύτερη δυνατή εξυπηρέτησης σας η Κλάδης Ενεργειακή σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε από πέντε (5) διαφορετικούς τρόπους εξόφλησης των αγορών σας.

1. Μετρητά 2. Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα 3. Paypal 4. Αντικαταβολή 5. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

1. Μετρητά
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στα ταμεία του καταστήματος μας. Ισχύει για ποσά έως 500€ (συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α.).


2. Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα
Μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard και μέσω Viva Wallet με πιστωτικές κάρτες Diners και American Express. Επιπλέον σας δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε χρεωστικές κάρτες και προπληρωμένες κάρτες που έχουν εκδοθεί από αναγνωρισμένη ελληνική ή αλλοδαπή τράπεζα και αποδέχεται η εταιρεία μας. Παρέχεται η δυνατότητα αγοράς με δόσεις με χρέωση πιστωτικής κάρτας. Στην περίπτωση αυτή μπορείτε να συμφωνήσετε εξόφληση έως και 12 άτοκες δόσεις για αγορές μέχρι και 499,99€ και έως 24 άτοκες δόσεις για αγορές από 500,00€ και άνω, εφόσον βέβαια η κάρτα σας υποστηρίζει τον επιλεγμένο αριθμό δόσεων.

Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται αφού προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της κατά την έγκριση και αποδοχή της παραγγελίας εκ μέρους της Κλάδης Ενεργειακή . Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για τη σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας, η Κλάδης Ενεργειακή δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.


3. Μέσω Paypal
Η υπηρεσία Paypal προσφέρει έναν γρήγορο και ασφαλή τρόπο πληρωμής αγορών από το διαδίκτυο. Για πληρωμή μέσω Paypal χρειάζεται να έχετε μια πιστωτική κάρτα ή να μεταφέρετε το χρηματικό ποσό που θέλετε από έναν τραπεζικό λογαριασμό σας στον λογαριασμό σας Paypal


4. Αντικαταβολή
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας -κατά την παράδοση στο χώρο σας- πληρώνοντας το σύνολο του λογαριασμού στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών. Η αντικαταβολή ισχύει για αγορές έως 500€. Η εξόφληση των αγορών μέσω αντικαταβολής έχει χρέωση 2,50€.


5. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Παρακάτω είναι οι Τράπεζες που συνεργαζόμαστε και μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα που αναλογούν στην παραγγελία σας:

• ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ : GR 2001727510005751051954339
• ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK: GR7002600200000110201073486
• ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR4608700980000000011215410

Εφόσον σας ζητηθεί ονοματεπώνυμο δικαιούχου καταχωρήστε "Κλάδης Ενεργειακή Ε.Π.Ε." και στο πεδίο "ποσό" το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας. Τέλος για την αμεσότερη ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στείλτε μας το καταθετήριο στο email : accounting@kladisenergy.gr . Μόλις μας στείλετε το καταθετήριο θα προχωρήσουμε άμεσα στις απαραίτητες ώστε να σας αποσταλούν άμεσα τα επιλεγμένα προϊόντα.